Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18129
Назва: Удосконалення організації надання екскурсійних послуг на підприємствах індустрії туризму (на прикладі громадського об’єднання «Центр культури вина Шабо»)
Інші назви: Improving the organization of providing excursion services at the tourism industry enterprises (on the example of the Shabo Wine Culture Center public association)
Автори: Міхеда, К.С.
Бібліографічний опис: Міхеда, К.С. Удосконалення органiзацiї надання екскурсiйних послуг на пiдприємствах iндустрiї туризму (на прикладi громадського об'єднання "Центр культури вина Шабо"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 242 "Туризм" за освiтньо-професiйною програмою "Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / К.С. Мiхеда ; наук. кер. Наталя Степанiвна Мартинова. - ОНЕУ, 2024. - 84 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: екскурсія
екскурсійна послуга
технологія надання екскурсійних послуг
якість надання екскурсійних послуг
винний туризм
excursion
excursion service
technology of providing excursion services
quality of excursion services
wine tourism
Короткий огляд (реферат): В роботі визначено теоретичні засади організації надання туристичних екскурсійних на різних підприємствах індустрії туризму. Розглянуто поняття та види екскурсійних послуг як складової туристичної діяльності, а також організаційно-технологічне забезпечення надання екскурсійних послуг. Визначено особливості управління діяльністю з надання екскурсійних послуг на підприємствах, які функціонують в сфері винного туризму. Надано організаційно-економічну характеристику діяльності громадського об’єднання «Центру культури вина Шабо». Проаналізовано діяльність з надання екскурсійних послуг організацією. Проведено оцінку якості надання екскурсійних послуг споживачам Центру. Надано рекомендації щодо підвищення якості існуючих екскурсій та розрахунок ефективності пропозицій Центру. Запропоновано можливості для розробки нових екскурсійних послуг для розвитку винного туризму в Одеському регіоні на базі Центру.
The qualifying work for obtaining an educational bachelor's degree in specialty 242 "Tourism" for educational program "Economy and organization of tourist activities". Odessa National Economic University, Odessa, 2024 Diploma thesis identifies the theoretical principles of the organization of providing tourist excursions at various enterprises of the tourism industry. The concept and types of excursion services as a component of tourist activity, as well as organizational and technological support for the provision of excursion services, are considered. The peculiarities of management of the activity of providing excursion services at enterprises operating in the field of wine tourism have been determined. The organizational and economic characteristics of the activity of the public association "Shabo Wine Culture Center" are provided. The organization's activity in providing excursion services was analyzed. An assessment of the quality of the provision of excursion services to consumers of the Center was carried out. Recommendations on improving the quality of existing excursions and calculating the efficiency of the Center's proposals were provided. Opportunities for the development of new excursion services for the development of wine tourism in the Odesa region on the basis of the Center are offered
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2024Micheda.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Міхеда.pdf505,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Micheda2024.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.