Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18252
Назва: Резерви підвищення ефективності логістичної системи на ТОВ «СІЛЬПО-ФУД»
Інші назви: Reserves for improving the efficiency of the logistics system at «Silpo-Fud» LLC»
Автори: Хоменко, В.О.
Бібліографічний опис: Хоменко, В.О. Резерви пiдвищення ефективностi логiстичної системи на ТОВ "СIЛЬПО-ФУД": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiя пiдприємницької дiяльностi" / Владислав Олександрович Хоменко; наук. кер. Олександр Григорович Янковий. - ОНЕУ, 2024. - 74 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: логістична система
торгівельне підприємство
транспортні витрати
Logistics system
trade enterprise
transportation costs
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти підвищення ефективності логістичної системи на підприємстві. Проаналізовано стан логістичної системи на ТОВ «СІЛЬПО-ФУД». Запропоновано ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» звільнитись від пошуку перевізників і орендувати автомобілі, а також придбати автоматизовану лінії «TECNA RА265ВМ» італійського виробництва для виготовлення і реалізації пельменів
The work deals with the theoretical aspects of improving the efficiency of the logistics system in the enterprise. The condition of the logistics system at «Silpo-Fud» LLC is analyzed. «Silpo-Fud» LLC is proposed to be exempted from the search of carriers and rent cars, as well as to purchase the automated line «Tecna RA265VM» of Italian production for the manufacture and sale of dumplings
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2024Khomenko.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ХоменкоРеферат.pdf553,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Khomenko2024.pdf986,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.