Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18252
Title: | Резерви підвищення ефективності логістичної системи на ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» |
Other Titles: | Reserves for improving the efficiency of the logistics system at «Silpo-Fud» LLC» |
Authors: | Хоменко, В.О. |
Citation: | Хоменко, В.О. Резерви пiдвищення ефективностi логiстичної системи на ТОВ "СIЛЬПО-ФУД": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiя пiдприємницької дiяльностi" / Владислав Олександрович Хоменко; наук. кер. Олександр Григорович Янковий. - ОНЕУ, 2024. - 74 с. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | логістична система торгівельне підприємство транспортні витрати Logistics system trade enterprise transportation costs |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти підвищення ефективності логістичної системи на підприємстві.
Проаналізовано стан логістичної системи на ТОВ «СІЛЬПО-ФУД».
Запропоновано ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» звільнитись від пошуку перевізників і орендувати автомобілі, а також придбати автоматизовану лінії «TECNA RА265ВМ» італійського виробництва для виготовлення і реалізації пельменів The work deals with the theoretical aspects of improving the efficiency of the logistics system in the enterprise. The condition of the logistics system at «Silpo-Fud» LLC is analyzed. «Silpo-Fud» LLC is proposed to be exempted from the search of carriers and rent cars, as well as to purchase the automated line «Tecna RA265VM» of Italian production for the manufacture and sale of dumplings |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18252 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ХоменкоРеферат.pdf | 553,87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
2024Khomenko.pdf | 1,88 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.