Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18582
Title: Економічне обгрунтування проєкту створення кав’ярні кондитерської
Other Titles: Economic substantiation of the project of creating the cafe confectionery
Authors: Зубов, А.О.
Citation: Зубов А.О. Економiчне обгрунтування проєкту стрворення кав'ярнi -кондитерської: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Анатолiй Олексiйович Зубов ; наук. кер. Ольга Олексiївна Колесник. - ОНЕУ, 2024. - 77 с.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: ресторанне господарство
кав’ярня-кондитерська
бізнес-ідея
проєкт
прибутковість
ефективність
доцільність
ризик
restaurant dominion
bakery-confectionery
business idea
project
profitability
efficiency
completeness
risk
Abstract: , 2024. У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного господарства; обґрунтовані організаційно-правова форма и система оподаткування новоствореної кав’ярні-кондитерської. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку кафе та кав’ярень в м. Одесі та визначені внутрішні переваги створюваної кав’ярні-кондитерської. Запропоновано проєкт створення кав’ярні-кондитерської. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації послуг закладу ресторанного господарства. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації.
The work examines the theoretical implications of the beginning of power supply in the restaurant business sector: the business idea of the beginning of power supply is examined; The regulatory and legal regulation of business activities in Ukraine in the sphere of the restaurant industry is being monitored; The organizational and legal form and supply system for the newly created café confectionery have been established. The competitive environment in the market of café and cauldron confectionery in the city of Odessa has been analyzed and the internal advantages of the cauliflower-confectionery industry have been identified. The project for the creation of a café-confectionery has been approved. The starting capital for the implementation of the project has been generated, the expenditure flow has been allocated, and the income from the sale of services to the restaurant state has been predicted. An assessment of the economic efficiency of the project was carried out. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed.
URI: http://local.lib/diploma/2024Zubov.pdf
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zubov2024pdf.pdf352,18 kBAdobe PDFView/Open
Реферат Зубов.pdf263,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.