Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18582
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗубов, А.О.-
dc.date.accessioned2024-09-26T06:36:31Z-
dc.date.available2024-09-26T06:36:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗубов А.О. Економiчне обгрунтування проєкту стрворення кав'ярнi -кондитерської: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Анатолiй Олексiйович Зубов ; наук. кер. Ольга Олексiївна Колесник. - ОНЕУ, 2024. - 77 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18582-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного господарства; обґрунтовані організаційно-правова форма и система оподаткування новоствореної кав’ярні-кондитерської. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку кафе та кав’ярень в м. Одесі та визначені внутрішні переваги створюваної кав’ярні-кондитерської. Запропоновано проєкт створення кав’ярні-кондитерської. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації послуг закладу ресторанного господарства. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe work examines the theoretical implications of the beginning of power supply in the restaurant business sector: the business idea of the beginning of power supply is examined; The regulatory and legal regulation of business activities in Ukraine in the sphere of the restaurant industry is being monitored; The organizational and legal form and supply system for the newly created café confectionery have been established. The competitive environment in the market of café and cauldron confectionery in the city of Odessa has been analyzed and the internal advantages of the cauliflower-confectionery industry have been identified. The project for the creation of a café-confectionery has been approved. The starting capital for the implementation of the project has been generated, the expenditure flow has been allocated, and the income from the sale of services to the restaurant state has been predicted. An assessment of the economic efficiency of the project was carried out. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectкав’ярня-кондитерськаen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectприбутковістьen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectдоцільністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectrestaurant dominionen_US
dc.subjectbakery-confectioneryen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectcompletenessen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обгрунтування проєкту створення кав’ярні кондитерськоїen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation of the project of creating the cafe confectioneryen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Зубов.pdf263,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Zubov.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.