Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18689
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлейнер, І.А.-
dc.contributor.authorНовак, Г.В.-
dc.contributor.authorKleiner, I.-
dc.contributor.authorNovak, H.-
dc.date.accessioned2024-10-23T07:40:44Z-
dc.date.available2024-10-23T07:40:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКлейнер І.А. Ціноутворення на основі витрат / І.А. Клейнер, Г.В Новак. // Минуле, Сучасне, Майбутнє: матеріали студ. дистанційної наук.-практ. конф.: Одеський національний економічний університет, 2024. – Вип. 14. – C. 146-147.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18689-
dc.description.abstractІснують різні методи ціноутворення на підприємствах, котрі багато років не втрачають актуальності й надалі будуть залишатись популярними. Розглянемо ціноутворення на основі витрат. Сучасні підприємці можуть встановити ціну на товар або послугу будь-яким зручним способом: застосувати методи, призначені для конкретних видів бізнесу, або комбінувати кілька підходів.en_US
dc.description.abstractThere are various methods of pricing in enterprises, which have not lost their relevance for many years and will continue to be popular. Let's consider cost-based pricing. Modern entrepreneurs can set the price for a product or service in any convenient way: apply methods designed for specific types of business, or combine several approaches.[-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectметоди ціноутворенняen_US
dc.subjectоснові витратиen_US
dc.subjectpricing methodsen_US
dc.subjectcost basisen_US
dc.titleЦіноутворення на основі витратen_US
dc.title.alternativeCost-based pricingen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра маркетингу та міжнародної логістики
Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
146-147.pdf182,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.