Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1868
Title: Аналіз складових економічної стратегії підприємства з виробництва фруктових та овочевих соків
Other Titles: Анализ составляющих экономической стратегии предприятия по производству фруктовых и овощных соков
The analysis of the economic strategy of the enterprise for the production of fruit and vegetable juices
Authors: Місько, Г.А.
Мисько, А.А.
Misko, G.
Citation: Місько Г. А. Аналіз складових економічної стратегії підприємства з виробництва фруктових та овочевих соків / Г. А. Місько, М. А. Саєнсус // Науковий вісник. Одеський національний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2012. – № 14(166). – С. 139–146.
Issue Date: 2012
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: складові
економічна стратегія
підприємство
составляющие
экономическая стратегия
предприятие
components
еconomiс strategy
enterprise
Abstract: У статті проведено аналіз складових економічної стратегії підприємства з виробництва фруктових та овочевих соків. Виявлені основні проблеми, які перешкоджають успішній реалізації економічної стратегії підприємства, а саме: зниження попиту на продукцію, недостатній рівень забезпечення сировинної бази, погіршення фінансових результатів підприємств, скорочення капітальних витрат.
В статье проведен анализ составляющих экономической стратегии предприятия по производству фруктовых и овощных соков. Выявлены основные проблемы, которые препятствуют успешной реализации экономической стратегии предприятия, а именно: снижение спроса на продукцию, недостаточный уровень обеспечения сырьевой базы, ухудшение финансовых результатов предприятий, сокращение капитальных затрат.
The article analyzes the components of the economic strategy of the company for the production of fruit and vegetable juices. The main problems that hinder the successful implementation of the economic strategy of the enterprise, namely the reduction in demand for products that provide inadequate raw materials, the deterioration of the financial results of enterprises, the reduction of capital costs.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1868
Appears in Collections:Кафедра менеджменту організацій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.