Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18694
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄгупов, Ю.А.-
dc.contributor.authorЄгупова, І.М.-
dc.contributor.authorЕгупов, Ю.А.-
dc.contributor.authorЕгупова, И.Н.-
dc.date.accessioned2024-10-23T09:25:23Z-
dc.date.available2024-10-23T09:25:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЄгупов Ю. А. Планування відтворення основних фондів на підприємствах ресторанного господарства / Ю. А. Єгупов, І. М. Єгупова // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: матеріали XIII Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 13 вересня 2024 р.): Присвячується Янковому Олександру Григоровичу / уклад. Р.В. Грінченко. – Одеса: ОНЕУ, 2024. – С. 205-206.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18694-
dc.description.abstractНайважливішою складовою розробки тактичних планів підприємств ресторанного господарства є планування відтворення основних виробничих фондів (ОВФ), насамперед, виробничого обладнання. Даний процес найтіснішим чином пов'язаний з плануванням руху виробничих потужностей (ВП) і здійснюється, перш за все, в контексті ресурсного обґрунтування виробничої програми підприємства.en_US
dc.description.abstractThe most important component of the development of tactical plans of enterprises of the restaurant industry is planning to reproduce the main production funds (OVF), primarily production equipment. This process is the tightest in a way related to the planning of the movement of production facilities (VP) and is carried out, first of all, in the context of resource substantiation of production enterprise programs.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectвиробничі фондиen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectproduction facilitiesen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.titleПланування відтворення основних фондів на підприємствах ресторанного господарстваen_US
dc.title.alternativePlanning the reproduction of fixed assets at enterprises of the restaurant industryen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
205-206.pdf557,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.