Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18694
Назва: Планування відтворення основних фондів на підприємствах ресторанного господарства
Інші назви: Planning the reproduction of fixed assets at enterprises of the restaurant industry
Автори: Єгупов, Ю.А.
Єгупова, І.М.
Егупов, Ю.А.
Егупова, И.Н.
Бібліографічний опис: Єгупов Ю. А. Планування відтворення основних фондів на підприємствах ресторанного господарства / Ю. А. Єгупов, І. М. Єгупова // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: матеріали XIII Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 13 вересня 2024 р.): Присвячується Янковому Олександру Григоровичу / уклад. Р.В. Грінченко. – Одеса: ОНЕУ, 2024. – С. 205-206.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: виробничі фонди
ресторанне господарство
production facilities
restaurant business
Короткий огляд (реферат): Найважливішою складовою розробки тактичних планів підприємств ресторанного господарства є планування відтворення основних виробничих фондів (ОВФ), насамперед, виробничого обладнання. Даний процес найтіснішим чином пов'язаний з плануванням руху виробничих потужностей (ВП) і здійснюється, перш за все, в контексті ресурсного обґрунтування виробничої програми підприємства.
The most important component of the development of tactical plans of enterprises of the restaurant industry is planning to reproduce the main production funds (OVF), primarily production equipment. This process is the tightest in a way related to the planning of the movement of production facilities (VP) and is carried out, first of all, in the context of resource substantiation of production enterprise programs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18694
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
205-206.pdf557,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.