Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18827
Назва: | Словник: довідкове видання з дисципліни «Товарознавство» |
Інші назви: | Dictionary: a reference publication on the discipline "Commodity Studies" |
Автори: | Кунділовська, Т.А. Kundilovskaya, T. |
Бібліографічний опис: | Кунділовська Т. А. Словник: довідкове видання з дисципліни «Товарознавство» для здобувачів вищої освіти 2 курсу усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня освіти за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація готельно-ресторанної справи» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад.: Т. А. Кунділовська; ОНЕУ, ф-т міжнародної економіки . – Одеса: ОНЕУ, Ротапринт, 2024. – 56 с. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | товарознавство товар споживні властивості якість безпека асортимент merchandising product consumer properties quality safety assortment |
Короткий огляд (реферат): | Довідкове видання з дисципліни «Товарознавство» для здобувачів вищої освіти
2 курсу усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня освіти за освітньо-професійною
програмою «Економіка та організація готельно-ресторанної справи» спеціальності
241 «Готельно-ресторанна справа». Advanced training in the discipline “Commodity Knowledge” for professional education 2nd year of all forms of study at the first (bachelor's) level of study for educational and professional studies program "Economics and organization of hotel and restaurant management" specialty 241 “Hotel-restaurant on the right.” |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18827 |
Інші ідентифікатори: | УДК 339.1:658.6(038) |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТОВАРОЗНАВСТВО. Словник. Довідкове видання.pdf | 908,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.