Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19432
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Анепська, Д.О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-05T08:24:24Z | - |
dc.date.available | 2025-06-05T08:24:24Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Анепська Д.О. Управлiння конкурентоспроможнiстю пiдприємства ресторанного бiзнесу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Дар'я Олександрiвна Анепська ; наук. кер. Олена Миколаївна Данчева . - ОНЕУ , 2025.-48с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19432 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу, визначення факторів впливу на конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу, методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано стан ресторанного бізнесу, загальну характеристику кав`ярні «Бублик» та проведено аналіз основних показників її діяльності. Запропоновано заходи з удосконалення управління конкурентоспроможністю кав`ярні «Бублик». | en_US |
dc.description.abstract | The paper deals with theoretical aspects of the competitiveness of restaurant business enterprises, determination of factors influencing the competitiveness of restaurant business enterprises, methods of assessing the competitiveness of the enterprise. The state of the restaurant business, the general characteristics of the “Bublik” coffee shop and the analysis of its main indicators are analyzed. Measures to improve the management of competitiveness of the cafe “Bublik” are proposed. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський Національний Економічний Універсітет | en_US |
dc.subject | Управління | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | Management | en_US |
dc.subject | competitiveness | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесу | en_US |
dc.title.alternative | Management of competitiveness of the restaurant business enterprise | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Анепська_Анотація.pdf | 350,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
ДИПЛОМ_Анепська.pdf | 866,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реферат_Анепська.pdf | 490,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.