Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19432
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнепська, Д.О.-
dc.date.accessioned2025-06-05T08:24:24Z-
dc.date.available2025-06-05T08:24:24Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationАнепська Д.О. Управлiння конкурентоспроможнiстю пiдприємства ресторанного бiзнесу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Дар'я Олександрiвна Анепська ; наук. кер. Олена Миколаївна Данчева . - ОНЕУ , 2025.-48с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19432-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу, визначення факторів впливу на конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу, методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано стан ресторанного бізнесу, загальну характеристику кав`ярні «Бублик» та проведено аналіз основних показників її діяльності. Запропоновано заходи з удосконалення управління конкурентоспроможністю кав`ярні «Бублик».en_US
dc.description.abstractThe paper deals with theoretical aspects of the competitiveness of restaurant business enterprises, determination of factors influencing the competitiveness of restaurant business enterprises, methods of assessing the competitiveness of the enterprise. The state of the restaurant business, the general characteristics of the “Bublik” coffee shop and the analysis of its main indicators are analyzed. Measures to improve the management of competitiveness of the cafe “Bublik” are proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський Національний Економічний Універсітетen_US
dc.subjectУправлінняen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectManagementen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесуen_US
dc.title.alternativeManagement of competitiveness of the restaurant business enterpriseen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.