Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19432
Title: Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесу
Other Titles: Management of competitiveness of the restaurant business enterprise
Authors: Анепська, Д.О.
Citation: Анепська Д.О. Управлiння конкурентоспроможнiстю пiдприємства ресторанного бiзнесу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Дар'я Олександрiвна Анепська ; наук. кер. Олена Миколаївна Данчева . - ОНЕУ , 2025.-48с.
Issue Date: 2025
Publisher: Одеський Національний Економічний Універсітет
Keywords: Управління
конкурентоспроможність
ресторанний бізнес
Management
competitiveness
restaurant business
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу, визначення факторів впливу на конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу, методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано стан ресторанного бізнесу, загальну характеристику кав`ярні «Бублик» та проведено аналіз основних показників її діяльності. Запропоновано заходи з удосконалення управління конкурентоспроможністю кав`ярні «Бублик».
The paper deals with theoretical aspects of the competitiveness of restaurant business enterprises, determination of factors influencing the competitiveness of restaurant business enterprises, methods of assessing the competitiveness of the enterprise. The state of the restaurant business, the general characteristics of the “Bublik” coffee shop and the analysis of its main indicators are analyzed. Measures to improve the management of competitiveness of the cafe “Bublik” are proposed.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19432
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Анепська_Анотація.pdf350,97 kBAdobe PDFView/Open
ДИПЛОМ_Анепська.pdf866,42 kBAdobe PDFView/Open
Реферат_Анепська.pdf490,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.