Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19467
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуцак, Д.В.-
dc.date.accessioned2025-06-06T11:35:31Z-
dc.date.available2025-06-06T11:35:31Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКуцак Д.В. Управлiння конкурентними перевагами пiдприємства готельно ресторанного бiзнесу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Дiана Валерiївна Куцак ; наук. кер. Олена Миколаївна Данчева . - ОНЕУ , 2025.-53с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19467-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, визначення факторів впливу на конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу, методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано стан галузі готельно-ресторанного бізнесу, загальну характеристикау ГРК «Нептун» та проведено аналіз основних показників діяльності. Запропоновано заходи з удосконалення управління конкурентоспроможністю ГРК «Нептун».en_US
dc.description.abstractThe paper deals with theoretical aspects of the competitiveness of hotel and restaurant business enterprises, determination of factors influencing the competitiveness of restaurant business enterprises, methods of assessing the competitiveness of the enterprise. The status of the hotel and restaurant business industry, general characteristics of the GRK “Neptune” are analyzed, and the main performance indicators are analyzed. Measures to improve the management of competitiveness of GRK “Neptune” are proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський Національний Економічний Універсітетen_US
dc.subjectУправлінняen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectManagementen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjecthotel and restaurant businessen_US
dc.titleУправління конкурентними перевагами підприємства готельно- ресторанного бізнесуen_US
dc.title.alternativeManaging the competitive advantages of a hotel and restaurant business enterpriseen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Анотація_Куцак.pdf352,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
ДИПЛОМ_Куцак.pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат_Куцак.pdf492,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.