Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19467
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куцак, Д.В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-06T11:35:31Z | - |
dc.date.available | 2025-06-06T11:35:31Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Куцак Д.В. Управлiння конкурентними перевагами пiдприємства готельно ресторанного бiзнесу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Дiана Валерiївна Куцак ; наук. кер. Олена Миколаївна Данчева . - ОНЕУ , 2025.-53с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19467 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, визначення факторів впливу на конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу, методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано стан галузі готельно-ресторанного бізнесу, загальну характеристикау ГРК «Нептун» та проведено аналіз основних показників діяльності. Запропоновано заходи з удосконалення управління конкурентоспроможністю ГРК «Нептун». | en_US |
dc.description.abstract | The paper deals with theoretical aspects of the competitiveness of hotel and restaurant business enterprises, determination of factors influencing the competitiveness of restaurant business enterprises, methods of assessing the competitiveness of the enterprise. The status of the hotel and restaurant business industry, general characteristics of the GRK “Neptune” are analyzed, and the main performance indicators are analyzed. Measures to improve the management of competitiveness of GRK “Neptune” are proposed. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський Національний Економічний Універсітет | en_US |
dc.subject | Управління | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | Management | en_US |
dc.subject | competitiveness | en_US |
dc.subject | hotel and restaurant business | en_US |
dc.title | Управління конкурентними перевагами підприємства готельно- ресторанного бізнесу | en_US |
dc.title.alternative | Managing the competitive advantages of a hotel and restaurant business enterprise | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Анотація_Куцак.pdf | 352,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
ДИПЛОМ_Куцак.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реферат_Куцак.pdf | 492,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.