Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19468
Title: | Удосконалення технологій управління логістичного підприємства |
Other Titles: | Improvement of management technologies for a logistics enterprise |
Authors: | Передеренко, О. В. |
Citation: | Передеренко О.В. Удосконалення технологiй управлiння логiстичного пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Ольга Володимирiвна Передеренко ; наук. кер. Ольга Сергiївна Балабаш . - ОНЕУ , 2025.-65с. |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Одеський Національний Економічний Універсітет |
Keywords: | управління технологія управління логістичне підприємство ринок логістичних послуг management management technology logistics enterprise logistics services market |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти удосконалення технології управління підприємством.
Проаналізовано фінансово-господарську діяльність, ділове середовище та особливості управління підприємством.
Запропоновано заходи з управління технології управління ТОВ «БЛЕК СІ ШІППІНГ СЕРВІС ЛТД», що полягають у впровадженні інформаційної системи Theoretical aspects of improving enterprise management technology are considered in the work. The financial and economic activity, business environment and features of enterprise management were analyzed. Measures for the management of the management technology of the LLC "BLACK SEA SHIPPING SERVICE LTD", consisting in the implementation of an information system, are proposed. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19468 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Передеренко_анотація.pdf | 115,39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Передеренко_диплом.pdf | 1,25 MB | Adobe PDF | View/Open | |
реферат_Передеренко.pdf | 196,78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.