Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19476
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДикий, П.Д.-
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.contributor.authorDykyi, P.-
dc.contributor.authorShykina, O.-
dc.date.accessioned2025-06-06T19:05:54Z-
dc.date.available2025-06-06T19:05:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДикий П. Д. Сучасні тренди розвитку кавового бізнесу / П. Д. Дикий, О. В. Шикіна // Глокалізаційні аспекти інноваційного розвитку економіки: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених (Одеса, 18 жовтня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – С. 298-299.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19476-
dc.description.abstractУ тезах розглянуто сучасні тренди розвитку кавового бізнесу як динамічного сегмента ресторанної індустрії. Акцент зроблено на зростанні попиту на високоякісну каву, поширенні інноваційних форматів (мобільні кав’ярні, автоматизація, використання ШІ), впровадженні екологічних стандартів та зростанні ролі франчайзингу. Розкрито перспективи інтеграції кавових концепцій у готельно-ресторанну сферу, а також окреслено освітній підхід до формування підприємницьких навичок студентів у межах дисципліни «Кавовий стартап», реалізованої на базі співпраці з локальним бізнесом. Запропоновано бачення подальшого розвитку кавового бізнесу як інноваційної, стійкої та франшизної моделі в умовах ринкової конкуренції.en_US
dc.description.abstractThe abstracts consider current trends in the development of the coffee business as a dynamic segment of the restaurant industry. The emphasis is on the growing demand for high-quality coffee, the spread of innovative formats (mobile coffee shops, automation, the use of AI), the implementation of environmental standards and the growing role of franchising. The prospects for integrating coffee concepts into the hotel and restaurant sector are revealed, and an educational approach to the formation of students' entrepreneurial skills within the framework of the "Coffee Startup" discipline, implemented on the basis of cooperation with local businesses, is outlined. A vision of the further development of the coffee business as an innovative, sustainable and franchise model in conditions of market competition is proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectкавовий бізнесen_US
dc.subjectфраншизаen_US
dc.subjectкав’ярняen_US
dc.subjectінноваціїen_US
dc.subjectсталий розвитокen_US
dc.subjectресторанна індустріяen_US
dc.subjectготельний сервісen_US
dc.subjectкавовий стартапen_US
dc.subjectcoffee businessen_US
dc.subjectfranchiseen_US
dc.subjectcoffee shopen_US
dc.subjectinnovationen_US
dc.subjectsustainable developmenten_US
dc.subjectrestaurant industryen_US
dc.subjecthotel serviceen_US
dc.subjectcoffee startupen_US
dc.titleСучасні тренди розвитку кавового бізнесуen_US
dc.title.alternativeModern trends in the development of the coffee businessen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
298-299.pdf2,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.