Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19477
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозловський, Р.С.-
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.contributor.authorKozlovsky, R.-
dc.contributor.authorShykina, O.-
dc.date.accessioned2025-06-06T19:14:44Z-
dc.date.available2025-06-06T19:14:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКозловський Р. С. Гастрономічний туризм Японії: сучасні тренди / Р. С. Козловський, О. В. Шикіна // Глокалізаційні аспекти інноваційного розвитку економіки: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених (Одеса, 18 жовтня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – С. 300-301.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19477-
dc.description.abstractУ тезах досліджено сучасні тренди розвитку гастрономічного туризму Японії як одного з найдинамічніших напрямів світового туристичного ринку. Виокремлено ключові елементи, що формують привабливість Японії для гастротуристів: унікальність японської кухні як нематеріальної спадщини ЮНЕСКО, акцент на регіональні кулінарні особливості, поширення екологічних підходів, інтерактивні формати (майстер-класи, гастрономічні тури), вегетаріанські концепції та цифрові інструменти (додатки, VR-технології). Особливу увагу приділено адаптації традицій до запитів сучасних туристів, розвитку інноваційних моделей ведення бізнесу та інтеграції гастрономії в культурну й релігійну сфери туризму. Окреслено перспективи для вивчення японського досвіду з метою застосування у розвитку гастрономічного туризму в інших країнах.en_US
dc.description.abstractThe theses explore current trends in the development of gastronomic tourism in Japan as one of the most dynamic areas of the global tourism market. Key elements that shape the attractiveness of Japan for gastrotourists are identified: the uniqueness of Japanese cuisine as an intangible heritage of UNESCO, an emphasis on regional culinary features, the spread of ecological approaches, interactive formats (master classes, gastronomic tours), vegetarian concepts and digital tools (applications, VR technologies). Particular attention is paid to the adaptation of traditions to the demands of modern tourists, the development of innovative business models and the integration of gastronomy into the cultural and religious spheres of tourism. Prospects for studying Japanese experience with the aim of applying it in the development of gastronomic tourism in other countries are outlined.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectгастрономічний туризмen_US
dc.subjectяпонська кухняen_US
dc.subjectвашокуen_US
dc.subjectрегіональні продуктиen_US
dc.subjectкулінарні туриen_US
dc.subjectшоджин рьоріen_US
dc.subjectцифрові технологіїen_US
dc.subjectкультурна спадщинаen_US
dc.subjectgastronomic tourismen_US
dc.subjectJapanese cuisineen_US
dc.subjectwashokuen_US
dc.subjectregional productsen_US
dc.subjectculinary toursen_US
dc.subjectshojin ryorien_US
dc.subjectdigital technologiesen_US
dc.subjectcultural heritageen_US
dc.titleГастрономічний туризм Японії: сучасні трендиen_US
dc.title.alternativeGastronomic tourism in Japanen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
300-301.pdf2,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.