Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19564
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоломійчук, А. С.-
dc.date.accessioned2025-07-04T11:16:09Z-
dc.date.available2025-07-04T11:16:09Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКоломійчук А.С. Економiчне обгрунтування та оцiнка ефективностi проекту у сферi виробництва на прикладi створення пекарнi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою"Економiка та планування бiзнесу" / Анна Сергiївна Коломiйчук ; наук. кер. Валентина Василiвна Деньгуб . - ОНЕУ , 2025.-76с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19564-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти відкриття власної справи в Україні у сфері виробництва хлібобулочних виробів: розглянуто бізнес-ідею створення власної справи на ринку хлібобулочних виробів; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері виробництва хлібобулочних виробів та визначені внутрішні конкурентні переваги новостворюваного бізнесу. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та прогнозовано прибуток від реалізації хлібобулочних виробів в пекарні. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe paper examines the theoretical aspects of starting own business in Ukraine in the field of bakery products production: the business idea of creating own business in the bakery products market is considered; the conditions for organizing and conducting entrepreneurial activity in Ukraine are investigated. The competitive environment in the field of bakery products production is analyzed and the internal competitive advantages of the newly created business are determined. The starting capital for the project is formed, current expenses are calculated and the profit from the sale of bakery products in the bakery is forecasted. An economic justification of the feasibility of the project implementation is carried out, possible risks of the project implementation and ways to minimize them are characterized.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський Національний Економічний Універсітетen_US
dc.subjectхлібобулочні виробиen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпоточні витратиen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectприбутковістьen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикиen_US
dc.subjectbakery productsen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectcurrent expensesen_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisksen_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування та оцінка ефективності проєкту у сфері виробництва (на прикладі створення пекарні)en_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation and evaluation of the effectiveness of a project in the field of production (using the example of creating a bakery)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Анотація (8).pdf165,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Коломійчук_КРБ.pdf911,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат Коломійчук.pdf245,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.