Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19566
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКулінченко, А.Ю.-
dc.date.accessioned2025-07-04T11:51:46Z-
dc.date.available2025-07-04T11:51:46Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКулінченко А.Ю.Економiчне обгрунтування проєкту створення суб'єкта пiдприємницької дiяльностi у сферi ресторанного бiзнесу на прикладi кав'ярнi-кондитерської : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою"Економiка та планування бiзнесу" / Анастасiя Юрiївна Кулiнченко ; наук. кер. Наталiя Василiвна Доброва . - ОНЕУ , 2025.-92с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19566-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу в Україні, зокрема обґрунтовано вибір бізнес-ідеї створення кав’ярні-кондитерської. Визначено нормативно-правові умови ведення підприємницької діяльності в даній галузі, а також обрано оптимальну організаційно-правову форму та систему оподаткування для майбутнього підприємства. Проаналізовано ринок ресторанного господарства м. Одеси, вивчено конкурентне середовище та виявлено внутрішні конкурентні переваги новоствореного бізнесу. Розраховано необхідні витрати на відкриття кав’ярні-кондитерської та витрати на її подальше функціонування. Здійснено оцінку прибутковості та економічної ефективності проєкту. Розраховано грошовий потік, проаналізовано основні показники ефективності інвестування, охарактеризовано життєвий цикл проєкту. Визначено потенційні ризики реалізації бізнес-ідеї та запропоновано заходи з їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe qualifying work explores the theoretical foundations of starting a business in the restaurant industry in Ukraine, particularly justifying the choice of the business idea of opening a coffee and pastry shop. The study defines the regulatory and legal conditions for conducting business activities in this field and determines the optimal legal form and taxation system for the future enterprise. The restaurant market in Odesa is analyzed, the competitive environment is studied, and the internal competitive advantages of the new business are identified. The required costs for launching and operating the coffee and pastry shop are calculated. The profitability and economic efficiency of the project are assessed. Cash flows are forecasted, key investment efficiency indicators are analyzed, and the project life cycle is characterized. Potential risks of business implementation are identified, and measures to minimize them are proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський Національний Економічний Універсітетen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectкав’ярня-кондитерськаen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectстартовий капіталen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectекономічна ефективністьen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectcoffee and pastry shopen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectstartup capitalen_US
dc.subjectexpensesen_US
dc.subjecteconomic efficiencyen_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення суб’єкта підприємницької діяльності у сфері ресторанного бізнесу на прикладі кав’ярні–кондитерськоїen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation of the project of creation a business entity in the restaurant business using the example of a coffee shop and pastry shopen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.