Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 12.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Підвищення конкурентоспроможності турфірми «Час мандрувати » шляхом удосконалення маркетингуКараван, Є.С.
2020Маркетингові комунікації закладів ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Тавернетта»)Петросян, Д.А.
2020Удосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Бернардацці»)Петрусевич, Т.В.
2020Напрями удосконалення маркетингової діяльності турфірми (на прикладі турфірми «Поїхали з нами»)Вербицька, С.О.
2020Особливості маркетингової діяльності закладів ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Хінкальня»)Шеремет, Є.О.
2020Банківський маркетинг (на прикладі МТБ Банку)Базан, А.А.
2020Удосконалення маркетингової діяльності підприємства ТОВ «НВП» «Сеніта»Танєва, Є.М.
2020Маркетинг промислового підприємства (на прикладі підприємства ПАТ «Одескабель»)Побережна, В.О.
2020Аналіз маркетингового середовища та розробка рекомендацій щодо його урахування в діяльності Акціонерного Банку «ПІВДЕННИЙ»Ковальчук, А.А.
2020Організація маркетингової діяльності підприємства (на прикладі ресторану «Дача»Бановська, К.О.