Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6588
Назва: Напрями удосконалення мотивації праці на підприємствах ресторанного господарства
Інші назви: Направления совершенствования мотивации труда на предприятиях ресторанного хозяйства
Directions of improvement of labor motivation in enterprises of restaurant business
Автори: Крутенко, В.І.
Дата публікації: 2017
Ключові слова: заробітна плата
мотивація
стимулювання
преміювання
кваліфікаційні характеристики
індивідуальні чинники оцінки персоналу
заработная плата
мотивация
стимулирование
премирование
квалификационные характеристики
индивидуальные факторы оценки персонала
wages
motivation
promotion
bonuses
job characteristics
individual factors of personnel assessment
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджуються теоретичні основи механізму мотивації та стимулювання праці персоналу підприємств ресторанного бізнесу. Аналізується стан фінансово-господарської діяльності ресторану «Горець» за останні два роки. Обґрунтовуються пропозиції із вдосконалення системи мотивації персоналу ресторану. За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження системи розподілу преміальних виплат на основі кваліметричної моделі індивідуальних чинників оцінки персоналу ресторанних підприємств. Наведені в випускній роботі результати аналізу й рекомендації з удосконалення системи стимулювання персоналу можуть широко застосовуватися для роботи у ресторанному бізнесі України, що обумовлює практичну цінність роботи.
В работе исследуются теоретические основы механизма мотивации и стимулирования труда персонала предприятий ресторанного бизнеса. Анализируется состояние финансово-хозяйственной деятельности ресторана «Горец» за последние два года. Обосновываются предложения по совершенствованию системы мотивации персонала ресторана. По результатам исследования сформулирована целесообразность внедрения системы распределения премиальных выплат на основе квалиметрической модели индивидуальных факторов оценки персонала ресторанных предприятий. Приведенные в выпускной работе результаты анализа и рекомендации по совершенствованию системы стимулирования персонала могут широко применяться для работы в ресторанном бизнесе Украины, что обуславливает практическую ценность работы.
This paper investigates the theoretical basis of the mechanism of motivation and stimulation of labor for the personnel in the restaurant business. Examines the state of financial and economic activities of the restaurant "Highlander" over the past two years. The proposals to improve the system of motivation of the restaurant staff. According to the results of the research are formulated the feasibility of implementing the system of distribution of bonus payments on the basis of qualimetric model individual factors staff evaluation of the restaurant owners. Given the prom the results of analysis and recommendations for improving the system of staff incentives can be widely applied to work in the restaurant business of Ukraine, which determines the practical value of the work.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6588
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крутенко В.І. Напрями удосконалення.pdf351,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.