Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8586
Назва: Оптимізація складської діяльності громадського харчування за допомогою математичних методів та моделей на прикладі одеського ресторану «Апшерон»
Інші назви: Optimization of warehouse activity of public catering with the help of mathematical methods and models on the example of the Odessa restaurant "Apsheron"
Автори: Кот, О.Р.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: складська діяльність
громадське харчування
warehouse activity
catering
Короткий огляд (реферат): Метою дипломної роботи є розгляд теоретичних і практичних аспектів організації запасів на підприємстві, розробка методу до вдосконалення складської діяльності для безперервної роботи ресторану «Апшерон» за допомогою однієї із існуючих моделей.
The purpose of the thesis is to consider the theoretical and practical aspects of inventory organization at the enterprise, the development of a method to improve warehouse activity for the continuous work of the Apsheron restaurant using one of the existing models.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8586
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf515,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.