Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9778
Title: Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості (на прикладі ПОП «Вікторія»)
Other Titles: Increasing of international competitiveness of food industry enterprises (on the example of PLE «Victoria»)
Authors: Новицька, К.В.
Issue Date: 2018
Keywords: конкурентоспроможність
міжнародна конкурентоспроможність підприємства
експортна діяльність
чинники
ефективність
харчова промисловість
«Вікторія»
competitiveness
international competitiveness of the enterprise
export activity
factors
efficiency
food industry
"Victoria"
Abstract: Проаналізовано зовнішньоекономічну діяльність ПОП «Вікторія», здійснено SWOT - аналіз та оцінку впливу міжнародного конкурентного середовища на діяльність підприємства, проаналізовано конкурентоспроможність продукції та підприємства загалом на міжнародній арені.
There was carried out an analysis of the foreign-economic activity of PLE "Victoria", the SWOT analysis and the assessment of the impact of the international competitive environment on the activity of the enterprise, analyzed the competitiveness of products and enterprises in general on the international scene.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9778
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Новицька К.В. Кваліфікаційна робота.pdf529,47 kBAdobe PDFView/Open
Новицька К.В. Реферат.pdf532,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.