Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9851
Назва: Чинники та шляхи підвищення ефективності використання персоналу на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ПАТ “ОКЗДХ”)
Інші назви: Factors and ways to increase the efficiency of personnel use at food industry enterprises (for example, PJSC "OKZDH")
Автори: Сорока, К.І.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: собівартість
операційні витрати
чисельність персоналу
економічна ефективність заходів
строк окупності
cost
operating expenses
number of staff
economic efficiency measures
payback period
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти дослідження ефективності використання персоналу на харчовому підприємстві. Проаналізована динаміка факторних показників продуктивності праці на ПАТ ОКЗДХ за 2013-2017 рр., яка показує позитивні зміни продуктивності праці факторної моделі.
The theoretical aspects of the study of the effectiveness of personnel use at the food business are considered in the paper. The dynamics of factor indicators of labor productivity at PAO OKZDK for 2013-2017 is analyzed, which shows positive changes in the productivity of the factor model.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9851
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сорока К.І. Кваліфікаційна робота.pdf557,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Сорока К.І. Реферат.pdf537,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.