Пошук


Поточні фільтри:



Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 21-30 зі 31.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2016Економічне обґрунтування проекту створення підприємства з надання кейтерингових послугСтрельчук, А.О.
2016SWOT-аналіз як аналітичний засіб підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємствКоляда, А.Л.; Коляда, А.Л.; Koliada, A.
2016Науковий апарат управлінського аналізу в реаліях функціонування бізнес-структурШевчук, Н.С.; Шевчук, Н.С.; Shevchuk, N.
2016Аналіз ефективності використання фінансових ресурсів м’ясопереробними підприємствами Південного регіонуКоляда, А.Л.; Коляда, А.Л.; Koliada, A.
2016Аналіз ресурсного потенціалу підприємства як фактор оптимізації бізнес-процесівШевчук, Н.С.; Гайдаєнко, О.М.; Шевчук, Н.С.; Гайдаенко, О.Н.; Shevchuk, N.; Gaidaienko, O.
2016Економічне обґрунтування проекту міні-пекарні ТОВ «Хлібець»Станков, М.Д.
2016Шляхи підвищення ефективності умов праці на ТОВ «Цемент»Заєць, О.М.
2016Шляхи вдосконалення ефективності використання кадрового потенціалу організації «Sea Gate Ltd»Присяжнюк, О.О.
2016Економічне обґрунтування проекту створення кафеМороз, М.О.
2016Удосконалення інструментарію аналізу бізнес-процесів підприємствШевчук, Н.С.; Шевчук, Н.С.; Shevchuk, N.