Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 13 (Search time: 0.052 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2021Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant»Корня, К.О.
2021Оцінювання якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю «Айвазовський»Вус, І.І.
2017Пiдвищення ефективностi використання персоналу на підприємствіГадараг, Д.О.
2017Мотиви і стимули до праці та їх роль у підвищенні ефективності організаціїГараба, О.О.
2019Напрями підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесуЗатишняк, Т.О.
2016Мотивація персоналу як складова ефективного управління підприємствомКлимчук, А.О.; Климчук, А.О.; Klymchuk, A.
2019Мотивація оплати праці персоналу ресторануМіхайлова, А.А.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)Жилович, Ю.І.
2019Підвищення конкурентоспроможності та визначення впливу зовнішнього середовища на ефективність управління рестораномКозак, А.В.
2019Шляхи підвищення ефективності функціонування готелівСахошко, Ю.П.