Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 13.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2021Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant»Корня, К.О.
2021Оцінювання якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю «Айвазовський»Вус, І.І.
2017Мотиви і стимули до праці та їх роль у підвищенні ефективності організаціїГараба, О.О.
2019Напрями підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесуЗатишняк, Т.О.
2017Пiдвищення ефективностi використання персоналу на підприємствіГадараг, Д.О.
2016Мотивація персоналу як складова ефективного управління підприємствомКлимчук, А.О.; Климчук, А.О.; Klymchuk, A.
2019Мотивація оплати праці персоналу ресторануМіхайлова, А.А.
2019Підвищення конкурентоспроможності та визначення впливу зовнішнього середовища на ефективність управління рестораномКозак, А.В.
2019Шляхи підвищення ефективності функціонування готелівСахошко, Ю.П.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)Жилович, Ю.І.