Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Search
Search:
All of DSpace
1. Дипломні роботи (бакалавр)
2. Дипломні роботи (магістр)
3. Дисертації та автореферати
4. Історія економічної освіти
5. Факультет економіки і управління підприємництвом
6. Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій
7. Факультет міжнародної економіки
8. Факультет фінансів та банківської справи
9. Підрозділи ОНЕУ
Alma Mater
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Type
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Type
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 14 (Search time: 0.089 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Preview
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant»
Корня, К.О.
2021
Оцінювання якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю «Айвазовський»
Вус, І.І.
2017
Пiдвищення ефективностi використання персоналу на підприємстві
Гадараг, Д.О.
2017
Мотиви і стимули до праці та їх роль у підвищенні ефективності організації
Гараба, О.О.
2019
Шляхи підвищення якості послуг підприємств готельного господарства
Хижняк, І.А.
2019
Напрями підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесу
Затишняк, Т.О.
2019
Мотивація оплати праці персоналу ресторану
Міхайлова, А.А.
2016
Підвищення ефективності діяльності підприємств геліоенергетичного ринку (на прикладі ТОВ «Санеко Плюс»)
Новікова, Ю.В.
2018
Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)
Жилович, Ю.І.
2019
Підвищення конкурентоспроможності та визначення впливу зовнішнього середовища на ефективність управління рестораном
Козак, А.В.
Discover
Author
1
Антихович, В.О.
1
Вус, І.І.
1
Гадараг, Д.О.
1
Гараба, О.О.
1
Городниченко, І.П.
1
Жилович, Ю.І.
1
Затишняк, Т.О.
1
Козак, А.В.
1
Корня, К.О.
1
Міхайлова, А.А.
.
next >
Type
14
Diplomas
Subject
12
ефективність
5
competitiveness
5
готельне господарство
4
competition
4
hotel industry
4
конкурентоспроможність
4
ресторанне господарство
3
restaurant economy
3
конкуренція
3
персонал
.
next >
Date issued
2
2020 - 2025
12
2010 - 2019
Has File(s)
14
true