Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
1. Дипломні роботи (бакалавр)
2. Дипломні роботи (магістр)
3. Дисертації та автореферати
4. Історія економічної освіти
5. Факультет економіки і управління підприємництвом
6. Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій
7. Факультет міжнародної економіки
8. Факультет фінансів та банківської справи
9. Підрозділи ОНЕУ
Alma Mater
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 72.
назад
1
2
3
4
...
8
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2025
Ефективність інвестицій у професійний розвиток персоналу, (на прикладі ТОВ «Корсар Трейд»)
Козловський, В. І.
2022
Формування брендингу туристичних дестинацій
Дашко, А.А.
2021
Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant»
Корня, К.О.
2021
Маркетингові інновації на підприємстві ресторанного господарства «Crab House»
Покітко, А.С.
2023
Шляхи пiдвищення економiчної ефективностi туристичної дiяльностi у повоєнний перiод
Вискребець, В.О.
2022
Організація і регулювання транспортних послуг в туристській діяльності
Бровченко, А.Ю.
2022
Стан та перспективи розвиту екологічного туризму в Одеській області
Зарков, В.Е.
2022
Удосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства
Долеско, А.Ю.
2021
Удосконалення якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю «Айвазовський»
Гасанов, Т.А.
2021
Оцінювання якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю «Айвазовський»
Вус, І.І.
Перегляд
Автор
2
Александрочкіна, П.О.
1
Антихович, В.О.
1
Бакланська, А.В.
1
Барабаш, І.С.
1
Барон, В.В.
1
Безклубенко, Д.В.
1
Бей, В.В.
1
Бровченко, А.Ю.
1
Бурковська, Д.А.
1
Білокінь, Н.В.
.
далі >
Тема
14
efficiency
12
ефективність
9
готельне господарство
8
242 туризм
7
competitiveness
6
hotel industry
6
tourism
6
конкурентоспроможність
6
ресторанне господарство
6
туризм
.
далі >
за датою випуску
24
2019
12
2018
11
2017
6
2022
6
2023
5
2021
4
2024
2
2016
1
2015
1
2025
.
далі >
Has File(s)
72
true