Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
1. Дипломні роботи (бакалавр)
2. Дипломні роботи (магістр)
3. Дисертації та автореферати
4. Історія економічної освіти
5. Факультет економіки і управління підприємництвом
6. Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій
7. Факультет міжнародної економіки
8. Факультет фінансів та банківської справи
9. Підрозділи ОНЕУ
Alma Mater
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 14.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant»
Корня, К.О.
2021
Оцінювання якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю «Айвазовський»
Вус, І.І.
2017
Пiдвищення ефективностi використання персоналу на підприємстві
Гадараг, Д.О.
2017
Мотиви і стимули до праці та їх роль у підвищенні ефективності організації
Гараба, О.О.
2019
Шляхи підвищення якості послуг підприємств готельного господарства
Хижняк, І.А.
2019
Напрями підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесу
Затишняк, Т.О.
2019
Мотивація оплати праці персоналу ресторану
Міхайлова, А.А.
2016
Підвищення ефективності діяльності підприємств геліоенергетичного ринку (на прикладі ТОВ «Санеко Плюс»)
Новікова, Ю.В.
2018
Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)
Жилович, Ю.І.
2019
Підвищення конкурентоспроможності та визначення впливу зовнішнього середовища на ефективність управління рестораном
Козак, А.В.
Перегляд
Автор
1
Антихович, В.О.
1
Вус, І.І.
1
Гадараг, Д.О.
1
Гараба, О.О.
1
Городниченко, І.П.
1
Жилович, Ю.І.
1
Затишняк, Т.О.
1
Козак, А.В.
1
Корня, К.О.
1
Міхайлова, А.А.
.
далі >
по типу
14
Diplomas
Тема
12
ефективність
5
competitiveness
5
готельне господарство
4
competition
4
hotel industry
4
конкурентоспроможність
4
ресторанне господарство
3
restaurant economy
3
конкуренція
3
персонал
.
далі >
за датою випуску
2
2020 - 2024
12
2010 - 2019