Пошук


Поточні фільтри:



Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 24.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)Жилович, Ю.І.
2018Підвищення ефективності управління господарською діяльністю ресторануДемирова, М.Д.
2018Фактори та резерви підвищення прибутку підприємства (на прикладі ТОВ «Експедитор»)Ільєв, О.А.
2017Шляхи підвищення прибутку на підприємствах ресторанного господарстваЖилович, Ю.І.
2018Економічне обґрунтування проекту створення ресторану здорового харчування «Бурячок»Кекляк, В.І.
2019Підвищення міжнародної конкурентоспроможності промислового підприємства (на прикладі ПАТ «Одескабель»)Кириленко, А.В.
2019Фактори та шляхи підвищення прибутку підприємства (на прикладі ТОВ «Стікон»)Крючков, О.А
2019Комплексна оцінка резервів підвищення прибутку підприємства»(на прикладі ПП “Дід Василь”)Абрамов, М.Н.
2019Економічне обґрунтування проекту створення підприємства з реалізації сантехнічної продукціїУрсул, А.В.
2019Аналіз фінансових результатів банку в сучасних умовах»( прикладі ПАТ «ПУМБ»Гладілка, Д.Г.