Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
1. Дипломні роботи (бакалавр)
2. Дипломні роботи (магістр)
3. Дисертації та автореферати
4. Історія економічної освіти
5. Факультет економіки і управління підприємництвом
6. Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій
7. Факультет міжнародної економіки
8. Факультет фінансів та банківської справи
9. Підрозділи ОНЕУ
Alma Mater
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 24.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)
Жилович, Ю.І.
2018
Підвищення ефективності управління господарською діяльністю ресторану
Демирова, М.Д.
2018
Фактори та резерви підвищення прибутку підприємства (на прикладі ТОВ «Експедитор»)
Ільєв, О.А.
2017
Шляхи підвищення прибутку на підприємствах ресторанного господарства
Жилович, Ю.І.
2018
Економічне обґрунтування проекту створення ресторану здорового харчування «Бурячок»
Кекляк, В.І.
2019
Підвищення міжнародної конкурентоспроможності промислового підприємства (на прикладі ПАТ «Одескабель»)
Кириленко, А.В.
2019
Фактори та шляхи підвищення прибутку підприємства (на прикладі ТОВ «Стікон»)
Крючков, О.А
2019
Комплексна оцінка резервів підвищення прибутку підприємства»(на прикладі ПП “Дід Василь”)
Абрамов, М.Н.
2019
Економічне обґрунтування проекту створення підприємства з реалізації сантехнічної продукції
Урсул, А.В.
2019
Аналіз фінансових результатів банку в сучасних умовах»( прикладі ПАТ «ПУМБ»
Гладілка, Д.Г.
Перегляд
Автор
2
Litvinyuk, A.
2
Жилович, Ю.І.
2
Литвинюк, А.В.
2
Литвинюк, О.В.
1
Pogorelova, T.
1
Абрамов, М.Н.
1
Бугайова, Г.О.
1
Гладілка, Д.Г.
1
Демирова, М.Д.
1
Деркач, Т.Е.
.
далі >
по типу
1
Article
1
Autoreferates
21
Diplomas
1
Dissertation
Тема
24
ефективність
24
прибуток
7
profitability
7
рентабельність
6
прибыль
6
эффективность
5
expenses
5
reserves
5
витрати
5
резерви
.
далі >
за датою випуску
11
2019
8
2018
3
2017
2
2015