Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 451-460 зі 695.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)Жилович, Ю.І.
2018Підвищення ефективності управління господарською діяльністю ресторануДемирова, М.Д.
2022Підвищення ефективності використання інтелектуального капіталу підприємства» (на прикладі ТОВ «КМД «Камбіо»).Котець К.Г.
2022Формування елементів стратегії розвитку підприємства (на прикладі ТОВ «Компанія «Спорт-Марін»)Григор`єва, К.А.
2022Стратегічні напрямки підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «Телекарт- Прилад»)Доросевич, О.С.
2018Шляхи удосконалення міжнародної маркетингової діяльності промислового підприємства (на прикладі ТОВ "Телекарт-Прилад")Швагер, О.Р.
2018Податкова політика України: концептуальні засади теорії та практикиКолєснік, А.Б.
2018Фактори та резерви підвищення прибутку підприємства (на прикладі ТОВ «Експедитор»)Ільєв, О.А.
2018Резерви та шляхи підвищення ефективності використання оборотних фондів на підприємстві (на прикладі ТОВ «Гранд Бетон»)Стогнієнко, К.В.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі Роздільнянського ковбасного цеху)Водоп’янова, М.М.