Пошук


Поточні фільтри:



Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Конкурентоспроможність малих готелів на прикладі апарт-готелю РібасОлійник, Ю.В.
2018Стратегія підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного господарстваМушат, Д.А.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «АГРОТЕХНІКА»)Середа, Д.С.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності на підприємстві (на прикладі ТОВ «КОМПАНІЯ АБ СОФТ»)Варданян, А.Є.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)Жилович, Ю.І.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі Роздільнянського ковбасного цеху)Водоп’янова, М.М.
2019Підвищення конкурентоспроможності та визначення впливу зовнішнього середовища на ефективність управління рестораномКозак, А.В.
2019Управління конкурентоспроможністю підприємства готельного господарстваГородниченко, І.П.