Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
1. Дипломні роботи (бакалавр)
2. Дипломні роботи (магістр)
3. Дисертації та автореферати
4. Історія економічної освіти
5. Факультет економіки і управління підприємництвом
6. Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій
7. Факультет міжнародної економіки
8. Факультет фінансів та банківської справи
9. Підрозділи ОНЕУ
Alma Mater
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Планування діяльності підприємства ресторанного господарства
Фроленкова, М.О.
2019
Вдосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Хуторець коло моря»)
Васильєва, К.О.
2019
Мотивація оплати праці персоналу ресторану
Міхайлова, А.А.
2019
Підвищення конкурентоспроможності та визначення впливу зовнішнього середовища на ефективність управління рестораном
Козак, А.В.
2019
Економічне обґрунтування проекту створення ресторану правильного харчування «Їж. Живи. Кохай»
Пужанська, Н.О.
2019
Економічне обґрунтування проекту створення ресторану «Dans le noir?»
Зав’ялова, Є.С.
2019
Економічне обґрунтування проекту створення кафе
Жарких, В.О.
2019
Економічне обґрунтування проекту створення кафе
Крейтор, А.О.
Перегляд
Автор
1
Васильєва, К.О.
1
Жарких, В.О.
1
Зав’ялова, Є.С.
1
Козак, А.В.
1
Крейтор, А.О.
1
Міхайлова, А.А.
1
Пужанська, Н.О.
1
Фроленкова, М.О.
по типу
8
Diplomas
Тема
8
ефективність
5
restaurant
5
restaurant economy
3
project
3
проект
3
ресторан
2
profit
2
risk
2
прибуток
1
break-even
.
далі >
Has File(s)
8
true