00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення управління закладом ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Kadorr»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Алексеєнко, С.В.
dc.date.accessioned 2023-07-26T06:51:37Z
dc.date.available 2023-07-26T06:51:37Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Алексеєнко, С.В. Удосконалення управлiння закладом ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Kadorr") : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньою програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Софiя Володимирiвна Алексеєнко ; наук. кер. Наталя Валерiївна Нєчева . - ОНЕУ , 2023. - 71 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023AlekseenkoSV.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі досліджено основи управління підприємствами ресторанного господарства, проналізовано методи, форми і якість надання послуг у закладах ресторанного господарства. Охарактеризовано загальну діяльність і організаційну структуру ресторану «Кадор», досліджено надання послуг та вивчено задоволеність клієнтів якістю обслуговування у ресторані «Кадор». Запропоновано загальні рекомендації по удосконаленню управління ресторану «Кадор», запропоновано удосконалення управління персоналом, як фактор оптимізації управління рестораном «Кадор». en_US
dc.description.abstract The work explores the basics of restaurant management, analyzes the methods, forms and quality of service provision in restaurant establishments. The general activity and organizational structure of the restaurant "Kador" were characterized, the provision of services was investigated and customer satisfaction with the quality of service in the restaurant "Kador" was studied. General recommendations for improving the management of the "Kador" restaurant are proposed, and the improvement of personnel management is proposed as a factor for optimizing the management of the "Kador" restaurant.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject управління рестораном en_US
dc.subject управління персоналом ресторану en_US
dc.subject якість ресторанних послуг en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject restaurant management en_US
dc.subject restaurant management en_US
dc.subject restaurant personnel management en_US
dc.subject quality of restaurant services en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.title Удосконалення управління закладом ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Kadorr») en_US
dc.title.alternative Improvement of restaurant management (on the example of Kadorr restaurant) en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу