Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел.
Об’єкт дослідження роботи - є організаційно-економічні процеси розвитку гастрономічного досвіду у кондитерській справі на ТОВ «Моцарт».
Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та практичні аспекти дослідження розвитку гастрономічного досвіду у кондитерській справі.
Мета кваліфікаційної роботи полягає у вивченні гастрономічного досвіду у кондитерській справі на прикладі ТОВ «Моцарт».
У роботі досліджено сутність та поняття гастрономічного туризму; проаналізовано сучасні тенденції в кондитерській справі; вивчено особливості споживчих переваг у кондитерській галузі.
Наведено загальну характеристику ресторану «Моцарт». Обґрунтовано особливості гастрономічного досвіду у кондитерській справі ресторану «Моцарт».
Розроблено пропозиції вдосконалення гастрономічного досвіду та оцінено ефективність пропозицій.
The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of references.
The object of research of the work is the organizational and economic processes of developing gastronomic experience in confectionery business at LLC "Mozart".
The subject of the study includes theoretical, methodological, and practical aspects of researching the development of gastronomic experience in the confectionery business.
The goal of the qualification work is to study gastronomic experience in the confectionery business using the example of LLC "Mozart".
The work examines the essence and concept of gastronomic tourism; current trends in confectionery are analyzed; the peculiarities of consumer preferences in the confectionery industry are studied.
The general characteristics of the restaurant "Mozart" are given. The peculiarities of the gastronomic experience in the pastry business of the restaurant "Mozart" are substantiated.
Suggestions for improving the gastronomic experience were developed and the effectiveness of the suggestions was evaluated.