Opгaнізaційнo-eкoнoмічні умoви підвищeння кoнкуpeнтoспpoмoжнoсті гoтeлю (на прикладі міні-готелю «Comfort24»)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У кваліфікаційній роботі розглядаються сутність та методичні засади конкуренції та конкурентоспроможності готелю. Надається розгорнута характеристика міні-гoтeлю «Comfort24» тa йoгo пoслуг та оцінено рівень його конкурентоспроможності. Запропоновано шляхи щодо удосконалення ефективності діяльності готелю шляхом надання більш конкурентоспроможних послуг в ньому.
In the final work the essence and methodical principles of competition and competitiveness of the hotel are considered. The detailed description of the mini-model “Comfort24” and its services is provided and the level of its competitiveness is estimated. The ways to improve the efficiency of the hotel by providing more competitive services in it are offered.

Опис

Бібліографічний опис

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються