Перегляд зібрання за групою - Теми dairy industry

Перейти до: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 14 із 14
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2013Integration Processes in the Dairy Industry: Ukrainian ExperienceGamma, T.; Гамма, Т.М.; Гамма, Т.Н.
2013Quality as a component of competitiveness of dairy enterprisesМолла, М.Г.; Молла, М.Г.; Molla, M.
2011Аналіз конкурентного середовища молокопереробної галузі Одеського регіонуМолла, М.Г.; Молла, М.Г.; Molla, M.
2019Визначення стратегічних перспектив розвитку підприємств молокопереробної галузіГайдаєнко, О.М.; Gaydaenko, O.
2015Використання методу таксономії для оцінки фінансово-економічної складової розвитку підприємствМатіщак, Ю.І.; Матищак, Ю.И.; Matishchak, Y.
2018Дослідження та прогнозування кон’юнктури ринку (на прикладі ринку молока в УкраїніМєліхова, В.А.
2021Діагностика стратегічної позиції підприємств молокопереробної галузіГайдаєнко, О.М.; Gaidaienko, О.
2017Кластерне обєднання як напрям підвищення рівня розвитку молокопереробних підприємств УкраїниСеменова, В.Г.; Матіщак, Ю.І.; Semenova, V.; Matishchak, Y.
2014Організаційно-економічні складові забезпечення конкурентоспроможності підприємстваМолла, М.Г.; Молла, М.Г.; Molla, M.
2014Організаційно-економічні складові забезпечення конкурентоспроможності підприємстваМолла, М.Г.; Молла, М.Г.; Molla, M.
2017Стан та перспективи розвитку молочної галузі УкраїниТарасова, Ю.А.; Тарасова, Ю.А.; Tarasova, Y.
2018Управління персоналом на засадах компетентністного підходу на ПАТ «Первомайський МКК»Семенюк, Ю.В.
2022Формування конкурентної стратегiї пiдприємства на засадах концепцiї життєвого циклу продукцiїЛегецька, Ю.А.
2013Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємствМолла, М.Г.; Молла, М.Г.; Molla, M.