Перегляд зібрання за групою - Теми products

Перейти до: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 29 до 34 із 34 < назад 
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Чинники та шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства ПАТ «Одеський кабельний завод «Одескабель»Закарян, Є.Ж.
2019Чинники та шляхи підвищення якості послуг в ресторанному підприємстві «Бремен»Гущина, А.В.
2018Шляхи зниження витрат на виробництво продукції на підприємствах м'ясо-молочної галузі України (на прикладі Олександрівського м’ясокомбінату Одеської області)Шапошникова, Л.І.
2023Шляхи зниження собівартості продукції (на прикладі ТОВ «Агрофірма Хлібна Нива»)Сиваченко, І.В.
2021Шляхи підвищення прибутку підприємства (на прикладі ТОВ «Одеська шоколадно-горіхова компанія»)Вовжинський, О.В.
2023Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Гарячі перці»)Ланьо, В.П.