Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10430
Title: Improvement of the methods of conducting commodity examination of perfumery products
Other Titles: Удосконалення методів проведення товарознавства парфумерної продукції
Authors: Zakharchuk, V.
Nerutsa, L.
Захарчук, В.Г.
Неруца, Л.В.
Citation: Improvement of the methods of conducting commodity examination of perfumery products / V. Zakharchuk, L. Nerutsa // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали VI Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції 4–5 квітня 2019 року. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С 3-7.
Issue Date: 2019
Keywords: expert researches
perfumery products
quality indices
technical requirements
marking
international standards
експертні дослідження
парфумерні товари
показники якості
технічні вимоги
маркування
міжнародні стандарти
тези доповідей
Abstract: The article highlights the expert researches features of perfumery products. The main research methods in accordance with national standards and international normative documents are determined. The main provisions of the quality assessment, marking and packaging of perfumery products are analyzed with the purpose of their expertise methodology updating in accordance with modern requirements of regulatory documentation. The comparative characteristic of technical requirements of international standards to the quality of perfumery products and technical requirements of national standards is given.
У статті висвітлено особливості експертних досліджень парфумерних товарів. Визначено основні методи досліджень відповідно до національних стандартів та міжнародних нормативних документів. Проаналізовано основні положення щодо оцінки якості, маркування та пакування парфумерних товарів зметою оновлення методики проведення їх експертизи відповідно до сучасних вимог нормативної документації. Наведена порівняльна характеристика технічних вимог міжнародних стандартів до якості парфумерних товарів та технічних вимог національних стандартів.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10430
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Improvement of the methods of conducting commodity examination of perfumery products.pdf303,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.