Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10650
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКатренко, А.В.-
dc.date.accessioned2019-12-16T08:57:46Z-
dc.date.available2019-12-16T08:57:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10650-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти, які розкривають сутність та значення бізнес-планування в ринковій економіці, класифікацію бізнес планів та етапи розробки бізнес-плану інвестиційного проекту. Досліджений сучасний стан ресторанного господарства в Україні, надана характеристика підприємства та його послуг, розроблений маркетинговий план обґрунтування інвестиційного проекту створення в місті Одесі кав’ярні. Представлені результати маркетингових досліджень дозволяють отримати об’єктивну оцінку поточного і перспективного попиту на послуги проектованого закладу. В організаційному плані визначена потреба в персоналі та вимоги до нього, проведені розрахунки фонду заробітної плати. Особливу увагу приділено ресурсному та операційному обґрунтуванню проекту, розраховані очікувані доходи підприємства на перший рік діяльності, визначені склад та сума капітальних та постійних витрат.ru_RU
dc.description.abstractThe theoretical aspects that reveal the essence and importance of business planning in a market economy, the classification of business plans and the stages of developing a business plan for an investment project are considered in this paper. The state of the restaurant economy in Ukraine is analyzed, the characteristics of the enterprise and its services are given, the marketing plan of the investment project of creation of cafes in Odessa is developed. The presented marketing research results allow an objective assessment of the current and future demand for services of the projected institution. The organizational plan identifies the need for personnel and requirements for it, and calculates the salary fund. Particular attention is paid to the resource and operational substantiation of the project, the expected income of the enterprise for the first year of diligence is calculated, the composition and the amount of capital and fixed costs are determined.-
dc.language.isootherru_RU
dc.subjectінвестиційний проектru_RU
dc.subjectбізнес-планru_RU
dc.subjectкав’ярняru_RU
dc.subjectзаклад ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectмаркетинговий планru_RU
dc.subjectрекламаru_RU
dc.subjectперсоналru_RU
dc.subjectштатний розкладru_RU
dc.subjectвиробничий планru_RU
dc.subjectорганізаціорганізаційний планйний планru_RU
dc.subjectкапітальні вкладенняru_RU
dc.subjectinvestment projectru_RU
dc.subjectbusiness planru_RU
dc.subjectcoffee houseru_RU
dc.subjectrestaurant restaurantru_RU
dc.subjectmarketing planru_RU
dc.subjectadvertisingru_RU
dc.subjectpersonnelru_RU
dc.subjectstaffing scheduleru_RU
dc.subjectproduction planru_RU
dc.subjectorganizational planru_RU
dc.subjectcapital investmentsru_RU
dc.titleМаркетингові та виробничі аспекти розробки бізнес- плану створення ресторанного підприємстваru_RU
dc.title.alternativeMarketing and production aspects of business- plan for restaurant establishmentru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf719,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Зикіна М.С. Реферат.pdf321,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.