Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10706
Title: | Удосконалення системи маркетингу на підприємстві (на прикладі ресторану «Горець») |
Other Titles: | Economic justification the enterprise development strategies» (on an example of the restaurant "Gorets) |
Authors: | Фарамазова, В.Н. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | маркетинг рестораний бізнес макро та мікросередовище підприємства SWOT-аналіз вдосконалення маркетингової діяльності економічна ефективність проектних рішень marketing restaurant business macro and micro-environment of the enterprise SWOT analysis improvement of marketing activities economic efficiency of design solutions |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти маркетингової діяльності у ресторанному бізнесі, інструменти підвищення ефективності діяльності підприємства та основні тенденції розвитку українського ресторанного бізнесу.
Проаналізовано поточну маркетингову діяльність ресторану «Горець».
Запропоновано заходи щодо вдосконалення маркетингової діяльності ресторану «Горець» та проведена оцінка ефектиності проекти рішень Qualifying work for obtaining a bachelor's degree from the specialty "Tourism" for the educational program "Economics and Management of Tourism Activity" Odessa National University of Economics. - Odessa, 2019. The work deals with the theoretical aspects of marketing activities in the restaurant business, tools to improve the efficiency of the enterprise and the main trends in the development of the Ukrainian restaurant business. Author analysis the current marketing activity of the restaurant "Gorets". |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10706 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Фарамазова В.Н. Реферат.pdf | 222,35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Кваліфікаційна робота.pdf | 495,41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.