Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 17.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2021Кількісні параметри та ефективність використання ринкового потенціалу організованого туризмуБедрадіна, Г.К.
2020Організаційні форми туристичних кластерівБедрадіна, Г.К.
2021Кластер «Їжа. Сервіс» у Каталоінії (Foodservice Cluster Каталонії)Бедрадіна, Г.К.
2021Особливості інноваційної діяльності в ресторанному бізнесі в період світової кризиБедрадіна, Г.К.; Bedradina, G.
2021Перспективи формування «Туристичного кластера Вилково»Бедрадіна, Г.К.
2015Шляхи вдосконалення системи якості обслуговування в готельному бізнесі на прикладі готеля “Континенталь” м.ОдесаБедрадіна, Г.К.; Бедрадина, А.К.; Bedradina, G.
2019Сучасні тенденції розвитку пасажирських авіаперевезеньБедрадіна, Г.К.; Bedradina, G.
2019Практична підготовка у закладах вищої освіти як основа конкурентоспроможності випускника на ринку праціБедрадіна, Г.К.; Bedradina, G.
2019Франчайзинг як перспективна форма організації туристичного бізнесу в умовах конкуренціїБедрадіна, Г.К.; Bedradina, G.
2019Проблеми імплементації міжнародних стандартів якості на туристичних підприємствахБедрадіна, Г.К.; Bedradina, G.