Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12162
Title: Фактори та шляхи зниження собівартості продукції (на прикладі ПрАТ «ВО Одеський консервний завод)
Other Titles: Ways of reducing the cost of production of the enterprise (for example, PJSC «Odessa cannery»)
Authors: Мельниченко, І. А.
Issue Date: 2020
Keywords: собівартість продукції
кошторис витрат
калькуляції
зниження витрат
cost of production
cost estimate
costing
cost reduction
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти собівартості продукції, класифікацію витрат, особливості формування собівартості продукції Проаналізовано основні техніко економічні показники фінансово-господарчої діяльності динаміку собівартості продукції, структуру собівартості продукції. Запропоновано заходи, впровадження яких дозволить знизити собівартість продукції.
The work deals with the theoretical aspects cost of production, classification of costs, features of formation of cost of production. Author analysis: main technical and economic indicators of financial and economic activity, the dynamics of the cost of production, the structure of the cost of production.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12162
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.