Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12411
Title: | Формування стратегії управління якістю послуг на прикладі готелю «M1 CLUB HOTEL» |
Other Titles: | Methods for motivation systems' improvement and staff encouragement of the «M1 CLUB HOTEL» |
Authors: | Василькова, С.Ю. |
Citation: | Василькова С. Ю. Формування стратегії управління якістю послуг на прикладі готелю «M1 CLUB HOTEL» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за магістерською програмою «Управління готельним та ресторанним бізнесом» / С. Ю. Василькова; наук. кер. С. Г. Нездоймінов; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 96 с. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | управління якістю послуг стратегія планування готельне господарство прогноз TQM service quality management strategy planning hotel management forecast TQM 241 «Готельно-ресторанна справа» кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретико-методологічні основи стратегії управління якістю послуг. Проведено аналіз господарської діяльності та організаційної структури готельного комплексу «M1 Club Hotel», визначено ефективність управління персоналом в готелі. Проведено аналіз якості обслуговування в готелі Шляхом порівняння і підрахунку відгуків туристів на сайтах «Booking.com» та «TripAdviser». Розроблено підходи щодо формування стратегії управління якістю послуг в готелі. The paper considers the theoretical and methodological foundations of service quality management strategy. An analysis of economic activity and organizational structure of the hotel complex "M1 Club Hotel" has been carried out, and the efficiency of personnel management in the hotel has been determined. The quality of service in the hotel has also been analyzed by comparing and counting the reviews of tourists on the "Booking.com" and "TripAdvisor" review websites. Approaches to the formation of a strategy for managing the quality of services in the hotel have been developed. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12411 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Василькова С.Ю. Кваліфікаційна робота.pdf | 624,37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Василькова С.Ю. Реферат.pdf | 423,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.