Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12776
Назва: | Кластеризація ресторанів швидкого харчування навколо шкіл США |
Автори: | Нечєва, Н.В. |
Бібліографічний опис: | Нечєва Н.В. Кластеризація ресторанів швидкого харчування навколо шкіл США / Н.В. Нечєва // Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (Одеса, 18 січня, 2021 р.; ); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021 - С. 29-30. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | кластеризація ресторан швидке харчування |
Короткий огляд (реферат): | За останні три десятиліття роздрібні продажі фаст-фуду в США зросли з 16,1 млрд. дол. США у 1975 р. до 153,1 млрд. дол. США у 2004 р.. Кількість ресторанів швидкого харчування у країні перевищує 280 тисяч. Індустрія швидкого харчування сильно поширюється на дітей та підлітків, які складають значну частину споживчої бази галузі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12776 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
29-31.pdf | 158,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.