Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13458
Назва: | Особливості магістерської підготовки фахівців сфери послуг |
Інші назви: | Features of master's training of service specialists |
Автори: | Шинкаренко, В.М. Shinkarenko, V. |
Бібліографічний опис: | Шинкаренко Л. В. Особливості магістерської підготовки фахівців сфери послуг / Л. В. Шинкаренко, В. М. Шинкаренко // Актуальні дослідження в соціальній сфері : матеріали шістнадцятої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 17 листопада 2020 р.) / гол. ред. В. В. Корнещук. – Одеса: ФОП Бондаренко М. О., 2020. – С. 128-130. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ФОП Бондаренко М.O. |
Ключові слова: | магістерська підготовка конструювання навчального процесу master's degree designing the learning process |
Короткий огляд (реферат): | У тезах наведено аналіз та структурні особливості освітніх програм підготовки магістрів спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» в українських закладах вищої освіти. The abstracts present the analysis and structural features of educational programs for master’s degrees in «Tourism» and «Hotel and restaurant business» in Ukrainian higher education institutions. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13458 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра статистики та математичних методів в економіці |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості магістерської підготовки фахівців сфери послуг.pdf | 2,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.