Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13616
Title: Напрями вдосконалення діяльності готелю «Fontan Prestige» з надання додаткових послуг
Other Titles: Directions for improving the activities of the hotel "Fontan Prestige" to provide additional services
Authors: Копач, О.С.
Citation: Копач О. С. Напрями вдосконалення діяльності готелю «Fontan Prestige» з надання додаткових послуг : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / О. С. Копач; наук. кер. С. Г. Нездоймінов; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 74 с.
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: готельне підприємство
готельні послуги
туризм
конкурентне середовище
додаткові послуги
hotel enterprise
hotel services
tourism
competitive middle class
additional services
Abstract: У роботі розглядаються нормативно-правові та науково-теоретичні основи обслуговування споживачів на підприємствах готельного господарства, сучасні підходи до надання додаткових готельних послуг. Проведено аналіз господарської діяльності та організаційної структури готелю «Fontan Prestige», досліджено стан конкурентного середовища готелю, наведено динаміку показників розвитку підприємства; запропоновано заходи щодо надання додаткових послуг у готелі в умовах адаптивного карантину. Надано рекомендації щодо впровадження додаткових послуг з безпеки обслуговування споживачів у готелі «Fontan Prestige». Впровадження продукту «Термінал розпізнавання обличчя та безконтактного дезінфікування рук споживачами готельних послуг» спрямовано на підвищення рівня безпеки гостей в умовах карантинних обмежень. Проведено прогнозний розрахунок економічної ефективності витрат на його впровадження.
The work deals with the normative legal, scientific, and theoretical bases of people`s servicing within the hotel industry and, also, modern approaches to rendering additional hotel services. An analysis of the state's efficiency and organizational structure was carried out for the hotel "Fontan Prestige". Huge attention was paid to the analysis of the hotel`s competitive environment, dynamics of the most valuable financial indicators. As a result of the analysis, the measures for providing the additional services within the adaptive quarantine were suggested. The product`s "Thermal designation of exposing the contactless disinfestation of hands by the hospitality of hotel services" implementation is aimed to increase the guest`s safety level during the quarantine restrictions time. The forecast calculation of the terminal implementation was made, as well as the calculation of its efficiency.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Kopach.pdf
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Копач О.С. Реферат.pdf183,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.