Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15241
Title: Удосконалення органiзацiї надання послуг на пiдприємствах готельного господарства
Other Titles: Improving the organization of services at the hotel enterprises
Authors: Ульяницька, М.В.
Citation: Удосконалення органiзацiї надання послуг на пiдприємствах готельного господарства (на прикладi готелю "Квартет") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Марина Валерiївна Ульяницька ; наук. кер. Вiктор Григорович Герасименко . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 71 с.
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: готель малої місткості
надання послуг
програма лояльності
якість обслуговування
241 готельно-ресторанна справа
low capacity
service delivery
loyalty program
marketing communications
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні та методичні аспекти організації послуг гостинності, а також специфіка обслуговування в готелях малої місткості. . Проаналізовано виробничу та експлуатаційну діяльність готелю, а також процес надання послуг в готелі «Квартет» . Запропоновано впровадження програми лояльності клієнтів готелю та розроблено комплекс заходів щодо вдосконалення якості обслуговування гостей в готельному підприємстві «Квартет».
The work deals with the theoretical of aspects accommodation as an element of the tourism indus-try and specifics of servicing in small hotels. Author analysis manufacturing activities and the process of providing hotel services in the Kvartet small accommodation facility.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Uliyanitska.pdf
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
реферат Ульяницкой (1).pdf438,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.