Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15250
Назва: Оцінка стану виноробної галузі Одеського регіону
Інші назви: Assessment of the state of the wine industry in the Odesa region
Автори: Доброва, Н.В.
Бєлік, В.В.
Dobrova, N.
Belyk, V.
Бібліографічний опис: Доброва Н. В. Оцінка стану виноробної галузі Одеського регіону / Н. В. Доброва, В. В. Бєлік // Економіко-правові аспекти господарювання: сучасний стан, ефективність та перспективи: матеріали VIІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 23-24 вересня 2022 р.) / Одеський національний економічний університет. – Одеса: ОНЕУ, 2022. – С. 86-89.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Короткий огляд (реферат): Історія виноробства на території Одеської області бере свій початок від архаїчних часів. Виноробна галузь є однією з провідних та найбільш перспективних галузей харчової промисловості України в цілому і відзначається великим потенціалом розвитку. Вітчизняні виноградарі та винороби мають багаторічні традиції виробництва виноградно-виноробної продукції, що користується популярністю серед населення як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку.
The history of winemaking in the Odesa region dates back to archaic times. The wine industry is one of the leading and most promising branches of the food industry of Ukraine as a whole and is characterized by great potential for development. Domestic winegrowers and winemakers have long-standing traditions of producing grape and wine products, which are popular among the population both on the domestic and foreign markets.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15250
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, права та управління бізнесом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
86-89.pdf421,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.