Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15599
Назва: | Удосконалення технології управління діяльністю підприємства громадського харчування |
Інші назви: | Improvement of public catering enterprise's management technology |
Автори: | Ву Хань Хуен |
Бібліографічний опис: | Удосконалення технологiї управлiння дiяльнiстю пiдприємства громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менежмент органiзацiй" / Ву Хань Хуен ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 88 с. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | технологія управління галузь громадського харчування України PESTLE-аналіз метод стратифікації модель управління запасами з постійним обсягом SIPOC – аналіз діаграма Ісікави блок-схема розгортання процесу контрольні карти 073 менеджмент control charts management technology catering industry of Ukraine PESTLE analysis stratification method inventory management model with constant volume SIPOC analysis Ishikawa diagram flowchart of process deployment control charts |
Короткий огляд (реферат): | У роботі визначаються теоретичні аспекти формування технології управління діяльністю підприємства, у т.ч. вивчено призначення та особливості застосування сучасних технологій управління.
Проаналізовано галузь громадського харчування України та встановлено фактори, що в найбільшому ступені впливають на діяльність підприємств.
Розроблено пропозиції щодо удосконалення управлінської технології ТОВ «Вінсіна», у т.ч. заходи щодо оптимізації часу виконання замовлення та дотримання умов замовлення. The master's qualification work consists of three chapters. The object of the research is company LLC "Vincіna", a catering company. The work defines the theoretical aspects of the formation of technology for managing the company's activities, including the purpose and features of the application of modern management technologies are studied. The catering industry of Ukraine has been analyzed and the factors that have the greatest influence on the activities of enterprises have been identified. Proposals for improving the management technology of Vinsina LLC have been developed, including measures to optimize order fulfillment time and compliance with order conditions. |
Опис: | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://local.lib/diploma/WuHanHuen2022.pdf |
Розташовується у зібраннях: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ву_реферат.pdf | 289,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.