Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15846
Назва: The significance of vitamins in rational nutrition
Інші назви: Значення вітамінів у раціональному харчуванні
Автори: Prokhorenko, I.
Прокопенко, І. Ю.
Бібліографічний опис: Prokhorenko I. The significance of vitamins in rational nutrition / I. Prokhorenko, V. Zakharchuk // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 12 – 15.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: vitamins
rational nutrition
вітаміни
раціональне харчування
Короткий огляд (реферат): Vitamins are organic low molecular weight compounds necessary for the life of the human organism. However, vitamins are not formed in sufficient quantities in the organism, so they must be supplied with food [1]. Every modern human has faced the problem of lack of vitamins in the organism (avitaminosis), temporary deficiency (hypovitaminosis) or their excess (hypervitaminosis).
Вітаміни - органічні низькомолекулярні сполуки, необхідні для життєдіяльності організму людини. Проте в організмі вітаміни не утворюються в достатній кількості, тому вони повинні надходити з їжею [1]. Кожна сучасна людина стикалася з проблемою нестачі вітамінів в організмі (авітаміноз), тимчасової нестачі (гіповітаміноз) або їх надлишку (гіпервітаміноз).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15846
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prokhorenko.pdf397,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.